понеделник, 15 октомври 2018 г.

Нисковъглехидратен"Щрудел" с ябълки и орехи

Рецепта:
3 бр. яйца
1 ябълка нарязана на ситно
1/2 ч.чаша смлени или нарязани орехи
1/2 ч.чаша бадемово брашно
6 с.л. смляно ленено семе
2 с.л.кокосово брашно
1 ч.л.канела
1/2 ч.чаша сметана
1/2 ч.л. сода бикарбонат
Подсладител по избор/кленов сироп,стевия ,еритритол в краен случай/
Първо се разбиват яйцата ,след това се прибавят всички останали съставки .Сместа се поставя в тава с намазнена пекарска хартия . Пече са на 175 градуса около 30 мин.
Аромата е точно на щрудел.

Вкусно за диабета във Facebook
Вкусно за диабета в Youtube


Няма коментари:

Публикуване на коментар