събота, 1 септември 2018 г.

Зелеви пържоли

Рецепта:
1 бр. зелка
1/2  бр.настърган морков
20 гр настърган пармезан
1 бр. нарязан на колелца домат
черен пипер
морска сол
чесън
1-2 с.л.мазнина
Зелката се почиства и нарязва на кръгли парчета  с дебелина на пържола ,които  се нареждат в намазнена тава.Всяко "пържола" се поръсва с малко мазнина ,сол, черен пипер ,пресован чесън и нарязания домат Пекат се във фурна на 180 гр. около 20-30 мин..Преди изваждането им от фурната се поръсват с настъргания пармезан.При сервиране се добавя настърган морков или др.зеленчуци по желание.
П.П.Може да се добави  бекон или др.продукти по желание. 
Вкусно за диабета във Facebook


Няма коментари:

Публикуване на коментар