1 ч.ч.бадемово брашно/смлени бадеми/
2 с.л.кокосово брашно
1 с.л.смлени ленени семена
1 бр.яйце
1/4 ч.ч.кокосов мус/може и разтопено масло/
2 ч.л.кленов сироп
1/2 банан
1 ч.л. бакпулвер
2 с.л.начупен 85 % какао шоколад
1-2 смокини за украса
В чопър/блендер се блоендират всички продукти без шоколада и смокините.Добавя се начупения шоколад.Сместа се разстила в малка тава с намазнена пекарска хартя, и се украсява с наразаните смокини.Сладкиша се пече около 30-40 мин на 175 градуса.
Вкусно за диабета във Facebook
Преди печене :


Няма коментари:
Публикуване на коментар