вторник, 13 март 2018 г.

Суров сладкиш с кашу

Рецепта:

200 гр.кашу
4 бр.фурми
2 блокчета шоколад 85 %
2 с.л.кокосово масло разтопено

Кашуто и фурмите  се смилат в блендер или чопър.Оформя се блат ,който се оставя  във фризера за 10-на минути.Шоколада и кокосовото масло се разтопяват и със сместа се залива охладения блат .Съхранява се в хладилник.


2 коментара:

  1. Ана - Мария,
    винаги можем да похапнем вкусно дори и заменяйки традиционите съставки във всяка рецепта с продукт според някакво заболяване.Страхотен суров сладкиш, вкусна идея, много лесен при това.
    Поздрави и успешна нова седмица !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря !По принцип във всички рецепти ,които публикувам могат да се добавят повече подсладители-фурми ,кленов сироп,мед и др. за хора които нямат проблеми с кр. захар.

      Изтриване