събота, 18 август 2018 г.

Нисковъглехидратен кекс с круши

Рецепта:
3 бр.яйца
1/2 ч.чаша бланширани бадеми/смлени/
1/2 ч.чаша кокосово брашно
2 с.л.кокосово масло/разтопено/
1.5 с.л.био конфитюр
ч.л. био /веган бакпулвер
ванилия
1 бр.круша нарязана /форми по желание/
Продуктите /без крушата/ се блендират в чопър /блендер до хомогенна консистенция.Полученото тесто се разстила в кексова форма или  малка тава застлана с намазнена пекарска хартия.Отгоре се нарежда нарязаната круша.Пече се на 175 градуса около 40-45 мин. След изваждане от фурната може да се поръси с настърган 85 % шоколад или какао.
Вкусно за диабета във Facebook


Няма коментари:

Публикуване на коментар