1 глава задушен карфиол 1/3 ч.чаша тахан 1/4 ч.чаша зехтин 2 скилидки чесън 1 чаена лъжичка келтска морска сол 5 супени лъжици лимонов сок Всичко се смесва в блендер, докато сместа стане гладка. Добавки по желание.
О о о о , чудесен хумус.Ще го пробвам веднага, даже ще направя и подобен в суров вариант още тази седмица.Имам една глава карфиол в хладилника и ще я използвам веднага за направа на хумос.Чудесно и много вкусно и красиво. Поздрави !
Привет ,Елена !Хумуса е чудесен ,но е добре да се опитва ,защото чесъна и лимоновия сок може да не се харесат на всеки в тези количества. Поздрави и от мен :)
О о о о , чудесен хумус.Ще го пробвам веднага, даже ще направя и подобен в суров вариант още тази седмица.Имам една глава карфиол в хладилника и ще я използвам веднага за направа на хумос.Чудесно и много вкусно и красиво.
ОтговорИзтриванеПоздрави !
Привет ,Елена !Хумуса е чудесен ,но е добре да се опитва ,защото чесъна и лимоновия сок може да не се харесат на всеки в тези количества. Поздрави и от мен :)
Изтриване