Рецепта за 8-10 бр.
1 ч.ч.бадемово брашно
1/2 ч.ч.тиквени семки /запечени за кратко на тиган/
1 с.л.кленов сироп
1 с.л.вода
1/4 ч.л..морска сол/по желание/
Бадемовото брашно ,кленовия сироп,водата и солта/по желание/се поставят в блендер и се миксират около 5 мин..Добавят се леко запечените тиквени семена и се разбърква с лъжица.Получената смес се разстила с ръце на тънък пласт в малка тавичка ,покрита с пекарска хартия.Пече се в предварително загрята фурна на 175 градуса до златисто кафяво ,без да прегаря около 20-30 мин .Оставя се да изстине и се нарязва на парчета .
Вкусно за диабета във Facebook
Вкусно за диабета в Youtube

О, о, о толкова кресиви крекери, а толкова малко съставки са необходими за тяхното приготвяне.Ще ги пробвам, страхотни са.
ОтговорИзтриванеПоздрави !
Благодаря ,Елена !Да страхотни са :) Поздрави и от мен !
Изтриване