Рецепта за 24 бр.бисквитки:
1 ч.ч.пюре от тиква
1 ч.ч.бадемово брашно
1/2 ч.ч.кокосово брашно
1 ч.ч.кокосови стърготини
4 бр.яйца М размер
6-7 бр.фурми
1 1/2 ч.л.канела
1/4 ч.л.морска сол
1 1/2 ч.л.бакпулвер
За топинга:85 % какао шоколад ,начупен на парченца /2 -3 блокчета/ с 1 ч.л.кокосов мус/кокосово масло
В блендер се поставят всички съставки и се миксират до хомогенност. С лъжица за сладолед с механизъм се оформят бисквитки ,които се поставят в тава с намазнена пекарска хартия,Правят се вдлъбнатини за топинга.Пекат се на 175 градуса за 20-25 мин.Готовите бисквитки се оставят да се охладят .Топинга се приготвя на водна баня от начупения шоколад и кокосовия мус до пълно разтопяване.Охладените бисквитки се запълват със шоколадовия топинг и се охлаждат отново .
Вкусно за диабета във Facebook
Вкусно за диабета в Youtube

Няма коментари:
Публикуване на коментар