сряда, 27 юни 2018 г.

Веган нисковъглехидратни крекери

Рецепта:
1 ч.чаша филирани бадеми
1/2 ч.чаша смляно златно ленено семе
100 гр.бланширан спанак
морска сол на вкус
Бадемите се поставят в чопър и се блендират до консинстенция на брашно.Към лененото семе се прибавя 1/2 ч.чаша филтрирана вода и се оставя 10-15 мин.Към смлените бадеми се прибавя  накиснатото ленено семе ,отцедения спанак и морската сол.Сместа се блендира отново до хомогенност ,след което се изсипва в тава с намазнена пекарска хартия.Посипва се със сусам или подправки по избор.Пече се около 30 мин на 100 градуса и с вентилатор и още 20 мин.на 175 градуса без вентилатор.
Вкусно за диабета във Facebook


Няма коментари:

Публикуване на коментар