неделя, 1 април 2018 г.

Карфиолен блат за пица

Рецепта:
1 бр.средна  глава карфиол
1 бр. моцарела
100 гр. настърган кашкавал
2 яйца
Всички продукти се блендират до хомогенна смес .Добавят се подправки на вкус.Пече се на 180 гр. за около 20 мин.Може да се консумира самостоятелно със сурова салата или да се добави плънка по избор за пица и да се запече за  10-15 мин.на горен реотан на фурна.

3 коментара:

  1. Ана Мария,
    чудесна основа за пица.Интересно и вкусно предложение за всички, които избягват употребата на бяло брашно.
    Поздрави и усмивки !

    ОтговорИзтриване
  2. Ана Мария,
    чудесна основа за пица.Интересно и вкусно предложение за всички, които избягват употребата на бяло брашно.
    Поздрави и усмивки !

    ОтговорИзтриване